Over Sander - HSP Man

Erken je hooggevoeligheid als ware kracht

Sander de Zwart | HSP Expert | Leiderschap coach voor mannen

De weg van hoofd naar hart

"Ik help je bij het volledig omarmen van je hooggevoeligheid zodat je het beste uit jezelf én uit het leven haalt."

Mijn naam is Sander de Zwart (40), HSP Expert en Leiderschap Coach voor mannen, ik ben getrouwd en heb twee jonge zoons. Met 18 jaar werkervaring binnen de financiële sector als adviseur, leidinggevende en coach en een breed scala aan verdiepende (coach)opleidingen, veelal met een holistische visie, put ik uit een grote bron van wijsheid en technieken, die je op effectieve wijze vooruit helpen. Te denken valt aan: NLP, regressie, hypnose, energetische healing, ademwerk en systemische opstellingen.

Speciaal voor de hooggevoelige man ontwikkelde ik een krachtig online transformatieprogramma.  Het redde liefdesrelaties, zorgde voor carrière switches en bovenal zorgde het bij vele mannen voor het opnieuw ervaren van een basisvertrouwen in het leven, zodat er ook weer ruimte ontstond voor de grootste dromen en diepste verlangens.
 
Wil jij het beste uit jezelf halen met HSP? Lees gerust verder en ontdek wat er mogelijk is.

Op welke manieren kan ik je helpen?

Voor als je graag de tijd en ruimte neemt om zelfstandig aan de slag te gaan en waardevolle inzichten op te doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Klaar mee om het wiel zelf uit te vinden? Je merkt dat je harder groeit als je dit doet met behulp van een expert die jouw blinde vlekken blootlegt.

Je ontwikkelt jezelf graag samen met gelijkgestemde mannen, die net als jij de superheld in zichzelf willen wakker maken, om het beste uit het leven te halen.