Over Sander

De snelste weg naar een Krachtig leven met Hooggevoeligheid als man

"Ik help je om je hooggevoeligheid in te zetten als ultieme kracht, zodat je alles uit het leven haalt!"

Sander de Zwart | HSP Expert, TransformatieCoach & Energetisch Therapeut

Jij bent:

  • Een man die zich lang heeft klein gehouden

  • Een man die altijd is geleerd dat zijn gevoeligheid er niet mocht zijn

  • Een man die gek wordt van alle prikkels en drukte om hem heen

  • Een man die ruimte nodig heeft voor zichzelf, maar moeite heeft om zijn eigen grenzen aan te geven

  • Een man die er mee klaar is om altijd maar te voldoen aan andermans verwachtingen

  • Een man die diep van binnen voelt dat het tijd wordt om het heft in eigen handen te nemen

  • Een man die op zoek is naar zijn ware kracht en die naar buiten te laten komen

  • Een man met een diep gekoesterd verlangen, een MISSIE en die vanaf NU volledig wil leven

Sander aan het woord in Vlog #9 ‘De 5 grootste Eye openers die van hooggevoeligheid mijn kracht maakte’

Ik heb mezelf volledig geaccepteerd zoals ik ben en hierin ligt de sleutel.

Mijn naam is Sander de Zwart en ontdekte in 2007 dat ik hoogsensitief ben. Dit verklaarde mijn rijke belevingswereld in mijn jeugd en het gevoel dat ik me niet thuis voelde op deze wereld. Ik was altijd een vreemde eend in de bijt, was een gewillig pestobject en begreep niet waarom veel mensen het zichzelf zo moeilijk maakten. In mij heeft altijd een grote ‘eagerness’ gezeten om de mysteriën van het leven tot in de kern te doorgronden en te leren begrijpen. Toch bleef mijn innerlijke wereld voor een groot deel verborgen voor de buitenwereld en leefde ik voor mijn gevoel twee levens. Ik had mijn eigen overlevingsstrategieën ontwikkeld, om me staande te houden in de maatschappij, kreeg een goede baan in de financiële wereld en werd altijd gezien als een geliefde en succesvolle medewerker. Toen ik door een reorganisatie in een lagere functie terechtkwam, ben ik halsoverkop een HBO-opleiding gaan volgen. De combinatie van een fulltime baan, een studie en een gezin met twee jonge kinderen nekte mij. Dit resulteerde in 2014 in een burn-out. Tijdens een tentamen ging mijn lichtje letterlijk uit en werd het zwart voor mijn ogen. Ik maakte het nog wel af en met een bonkende kop, ben zo snel als ik kan naar buiten gegaan. Ik heb kilometers gelopen en ik wist dat dit het moment was om voor mezelf te kiezen. Ik wilde een ander leven, een leven dat volledig aansluit bij wie ik ben. En nog belangrijker: Vanaf dat moment nam ik het besluit om dit ook ECHT te gaan doen.
 
Hier startte mijn pad van zelfrealisatie, dat overigens oneindig voortduurt. Ik volgde tal van opleidingen op het gebied van bewustzijn en paste mijn dagelijks leven hierop aan. Zo volgde ik een opleiding Mediumschap & Trance Healing. Hierin heb ik mezelf veel technieken eigen gemaakt, zoals regressie, energetische healing, (Mediamieke) NLP en Systemische opstellingen. Ik heb mijn volledige levensstijl aangepast. Zo kijk ik veel minder televisie, let ik meer op mijn voeding, drink ik nog nauwelijks alcohol, beweeg ik meer en mediteer ik bijna dagelijks. Dit alles draagt bij aan een groter geluksgevoel, meer zin in het leven, een vitaler lichaam en een gezondere geest. Ik transformeerde binnen een korte tijd tot een compleet ander mens, een vrij mens. En dat is niet veel anders dan wie ik diep van binnen al was. Mijn binnenwereld was er namelijk altijd al. Alleen die hield ik voornamelijk voor mezelf. Naar buiten toe bleek ik een rol te spelen en die rol is in de loop der tijd volledig verdwenen. Dit maakt dat ik me naar buiten toe gedraag, zoals ik me van binnen voel.
 
Het pad van zelfrealisatie, zoals ik dat bewandel, is niet voor iedereen een doel op zich. Daar tegenover staat dat de meeste mensen wèl bezig zijn met geluk en het willen leiden van een lichter en luchtiger leven. De WIL is er in elk geval, echter bemoeilijken diverse uitdagingen het vaak om het gewenste resultaat te bereiken. In deze veranderende wereld, waarin we bewuster en authentieker willen leven, is er daarom steeds meer behoefte aan een gids om je door deze uitdagingen heen te loodsen.
 
Begin 2017 begon ik naast mijn baan met ondernemen en sinds 1 juni 2018 ben ik uit dienst getreden bij de bank waar ik 18 jaar werkte. Zo ontstond de website (HSP Man) waarbinnen ik een paar keer per jaar de online HSP Man Challenge organiseer en het online coachingsprogramma De essentie van de gevoelige man aanbied. In het dagelijks leven richt ik me binnen Sander de Zwart Coaching vooral op het 1-op-1 wandelcoaching waarin ik mensen begeleid bij de zoektocht naar zichzelf. Daarnaast heb ik enkele nevenfuncties. Zo organiseer ik samen met Kristel van Lieshout business trainingen voor gepassioneerde coaches (Succesvol coachen vanuit Essentie) en ben ik aangesloten als spiritueel leraar bij dé online bewustzijnschool, Universal Academy van Xander van der Zijden waar ik momenteel de mannenpagina beheer.
 

Mijn hooggevoeligheid is mijn drijvende kracht geworden en naast mijn benaming als TransformatieCoach en OutdoorCoach, noem ik mezelf vooral Gevoelsexpert. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben een goede luisteraar en door mijn verdiepende en gedetailleerde vraagstelling komen we in het gesprek snel tot de kern. Ik ben zachtaardig in de omgang, echter ook open, direct en eerlijk. Ik vraag jou dan ook om openheid en eerlijkheid. Dit is essentieel om het gewenste resultaat te behalen.

Uiteraard is het coachen en gecoacht worden een vertrouwenskwestie. Ik vind het daarom belangrijk dat we een match hebben, zodat niets ons in de weg staat om de diepte in te gaan. Daarom bied ik een vrijblijvende wandelcoachingssessie (1,5 uur) aan in de duinen van Schoorl (pay-as-you-feel). Op die manier maken we kennis met elkaar en stemmen we samen af of een traject via Sander de Zwart Coaching gewenst is.

Wil je je hooggevoeligheid inzetten als ultieme kracht, zodat je alles uit het leven haalt?

Omdat het ook mijn missie is om mannen dichter bij hun gevoel te brengen, zijn mijn groepsactiviteiten vooral gericht op het bij elkaar brengen van mannen. Bekijk HIER de agenda voor een overzicht van alle komende activiteiten.
 
Vragen? Neem gerust contact op.
 
Een warme groet, 

Sander de Zwart

Je bent super welkom op mijn Youtube-kanaal. Met inmiddels ruim 100 inspirerende video's over hooggevoeligheid, leiderschap, geluk, ontspanning, spiritualiteit en nog veel meer.

Vergeet niet om je te abonneren, zodat je geen video hoeft te missen!