Online - HSP Man

Wat ik online voor jou kan betekenen!

Wegwijzer

Deze wegwijzer bevat ’10 geboden’ voor de hooggevoelige man. Niet te verwarren met de 10 geboden die we kennen uit het oude testament. Het gaat om 10 luchtige leeftips die zorgen voor een energieker leven voor de hooggevoelige man. Al pas je slechts een van de tips toe, het zorgt direct voor een reductie van stress, minder last van overprikkeling en meer ontspanning in je leven.

Gratis

eBook

Dit eBook ‘De 10 geboden’ voor de hooggevoelige man, bevat alles wat je moet weten op het gebied van hooggevoeligheid. Met inmiddels ruim 4.000 downloads behoort dit boek thuis in de collectie van iedere HSP Man. Het helpt je de impact van je hooggevoeligheid te begrijpen en geeft je vooral eenvoudige en praktische handvatten voor directe stressreductie, minder overprikkeling en een meer energiek en ontspannen leven.

27 euro

19 euro

Online programma

Een krachtig transformatieprogramma van 6 weken dat al voor menig HSP Man levens veranderend is geweest. Het redde liefdesrelaties, leidde het tot carrière switches en zorgde bovenal bij vele mannen voor het opnieuw ervaren van een basisvertrouwen in het leven. Kortom: Er kwam weer ruimte voor de grootste dromen en diepste verlangens bij deze mannen.

647 euro

497 euro

Op welke manieren kan ik je helpen?

Voor als je graag de tijd en ruimte neemt om zelfstandig aan de slag te gaan en waardevolle inzichten op te doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Klaar mee om het wiel zelf uit te vinden? Je merkt dat je harder groeit als je dit doet met behulp van een expert die jouw blinde vlekken blootlegt.

Je ontwikkelt jezelf graag samen met gelijkgestemde mannen, die net als jij de superheld in zichzelf willen wakker maken, om het beste uit het leven te halen.