Krachtig leven als hooggevoelige man - HSP Man

Op welke manier kan ik je een doorbraak laten maken?

Gratis Wegwijzer 'De 10 geboden'

stap 1

Gratis

Deze wegwijzer bevat ’10 geboden’ voor de hooggevoelige man. Niet te verwarren met de 10 geboden die we kennen uit het oude testament. Het gaat om 10 luchtige leeftips die zorgen voor een energieker leven voor de hooggevoelige man. Al pas je slechts een van de tips toe, het zorgt direct voor een reductie van stress, minder last van overprikkeling en meer ontspanning in je leven.

eBook 'De 10 geboden' in pdf

27 euro

19 euro

Dit eBook ‘De 10 geboden’ voor de hooggevoelige man, bevat alles wat je moet weten op het gebied van hooggevoeligheid. Met inmiddels ruim 4.000 downloads behoort dit boek thuis in de collectie van iedere HSP Man. Het helpt je de impact van je hooggevoeligheid te begrijpen en geeft je vooral eenvoudige en praktische handvatten voor directe stressreductie, minder overprikkeling en een meer energiek en ontspannen leven.

Transformatie programma

vanaf 197 euro

97 euro

Een transformerende online training en optioneel 1 sessie in de natuur (of online) die voor menig HSP Man levens veranderend is geweest. Het redde liefdesrelaties, leidde het tot carrière switches en zorgde bovenal bij vele mannen voor het opnieuw ervaren van een basisvertrouwen in het leven. Kortom: Er kwam weer ruimte voor de grootste dromen en diepste verlangens bij deze mannen.