'HSP Man' Online transformatieprogramma - HSP Man

Omarm je hooggevoeligheid en doorbreek oude patronen definitief!

Klaar mee om jezelf klein te houden?

Soms geloof je niet dat het jou is gegund om een gelukkig leven te leiden en vind je het zelfs lastig om na te denken over je dromen en verlangens. Ik herken het, want ook ik had er lange tijd weinig vertrouwen in. Als ik om me heen keek was iedereen altijd blij en gelukkig en ook al had ik ook altijd een vriendelijke glimlach, diep van binnen voelde ik me leeg. Ik was vaak uitgeput na een dag werken en als er een feestje gepland was, zag ik er al tegenop, bang dat het te overweldigend zou worden en ik weer een paar dagen zou moeten bij komen. Ik was altijd druk in mijn hoofd om allerlei scenario’s uit te denken, zodat ik nooit voor verassingen kon komen te staan en misschien herken je ook als ik zeg dat het stemmetje in mijn hoofd nooit stil was. DOODVERMOEIEND!

Lange tijd gaf ik geen gehoor aan mijn diepste verlangens, ik stopte ze weg. Ik dacht: ‘Dit is niet voor mij weggelegd’ en ‘Wie ben ik nu eenmaal’. Ik hield mezelf klein, waardoor ik niet deed wat ik werkelijk te doen had. Ik maakte een B-keuze of nog erger, ik werd passief. Het niet in lijn leven met mijn innerlijke drijfveren en het in de koelkast zetten van mijn talenten, nekte me. 5 jaar geleden liep ik tegen een burn-out aan. Een kantelpunt in mijn leven.
 
Vanaf dat moment ging ik op zoek naar alle mogelijkheden om leiding te nemen over mijn leven. In plaats van te wijzen naar anderen, koos ik ervoor om totale verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik volgende tal van verdiepende opleidingen en trainingen op het gebied van coaching (o.a. NLP), mediumschap, emotioneel lichaamswerk, energetische healing en ademwerk. In de eerste plaats om de diepere lagen in mezelf te doorgronden en in de tweede plaats omdat ik op diep niveau ging voelen dat persoonlijke ontwikkeling en groei altijd al mijn roeping was. Ik liet letterlijk los wie ik gisteren dacht te zijn. Zo ontstond er ruimte om te ontdekken wie ik wél ben, wat mijn innerlijke drijfveren zijn en hoe ik met mijn unieke talenten een mega impact maak en kan bijdragen aan het creëren van een Nieuwe Wereld.

Sander de Zwart | HSP expert | Leiderschap Coach voor mannen

"Ik help je bij het volledig omarmen van je hooggevoeligheid zodat je het beste uit jezelf én uit het leven haalt."

Ben je klaar om uit de overlevingsmodus te stappen en te kiezen voor jouw droomleven?

Ik maakte na 18 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector een carrière switch naar een leven als Leiderschap Coach en Business Trainer. Nu help ik ambitieuze, creatieve en ondernemende mannen met een MISSIE om hun potentieel te ontketenen en het beste uit zichzelf én uit het leven te halen.

Een mens is een sterk wezen en is vaak geneigd om pas hulp te vragen als de ‘pijn’ ondraaglijk geworden is. Dus als ze té ver over hun eigen grenzen zijn gegaan en vastlopen (burn-out, overspannen of depressief). Waarom wachten tot dat moment als er veel leed bespaard kan blijven?

Ik wil je graag uitnodigen voor het maken van de eerste stap: Het volledig om armen van je hooggevoeligheid, zowel de donkere kanten als de kracht. Speciaal voor de hooggevoelige man heb ik het ‘HSP Man’ Online transformatieprogramma in het leven geroepen. Sinds begin 2017 creëerde ik een breed scala aan online trainingen. Dit redde liefdesrelaties, leidde het tot carrière switches en zorgde bovenal bij vele mannen voor het opnieuw ervaren van een basisvertrouwen in het leven. Kortom: Er kwam weer ruimte voor de grootste dromen en diepste verlangens bij deze mannen. Dankzij de input en feedback van jouw voorgangers heb ik het beste van 2,5 jaar HSP Man samengevoegd tot één compleet transformatieprogramma met spiksplinternieuwe video’s en een aantal nieuwe opdrachten.

Dit is wat het je minimaal oplevert wanneer je alle 30 stappen vanuit volledige overgave doorloopt:

 • Je neemt jezelf weer serieus en laat je minder beïnvloeden door de mening van anderen
 • Je ervaart meer liefde en een diepere verbinding in een (liefdes)relatie
 • Grenzen aangeven zonder schuldgevoel, daar draai jij je hand niet meer voor om
 • In je vrije tijd leer je meer te ontspannen en kom je ECHT tot rust
 • Overmatige stress en doorgeslagen perfectionisme is verleden tijd
 • Je leert leiderschap te nemen over je leven en laat de superheld in jezelf ontwaken

De precieze inhoud van dit transformatieprogramma

Dit programma kent 3 varianten en bevat tenminste het zelfstudiepakket dat bestaat uit een serie van 30  e-mails die je op werkdagen* ontvangt, bestaande uit:

 • Inspirerende video’s en audio’s die jouw helpen bij het vinden van levensgeluk;
 • Waanzinnige opdrachten, die je in staat stellen in contact te komen met jouw werkelijke staat van Zijn;
 • Persoonlijk Werkboek in PDF-formaat met alle 30 opdrachten;
 • Interactief gedeelte om in contact te komen met andere deelnemers.
*De doorlooptijd is 6 weken en is te volgen in een online omgeving. Per week zijn er 5 opdrachten in één keer beschikbaar. 

Ervaringen van andere mannen

Omwille van de privacy zijn fictieve namen gebruikt.

Jeroen
Lees verder
Het is onbeschrijfelijk hoe mijn leven in een korte tijd zo'n enorme draai heeft kunnen maken. Nog niet zo lang voordat ik in het programma stapte heb ik ontdekt dat ik HSP ben. Door dit programma te volgen valt er zoveel op zijn plaats. Ten eerste had ik veel problemen in mijn relatie. Er was veel ruzie. Nu weet ik dat ik altijd bang ben geweest om afgewezen te worden en daarom altijd enorm hard aan het 'vechten' was in mijn relatie. Ik kan hier nu volledig in ontspannen, ik ervaar veel meer liefde voor mijn partner dan ooit te voren en ik krijg dat ook van haar terug. Ze heeft nu méér 'man', vindt ze. Geweldig! Dankjewel, Sander, voor deze prachtige kans om een nieuwe draai aan mijn leven te geven.
Dennis
Lees verder
In mijn functie als leidinggevende, kwam ik altijd veel uitdagingen tegen. Ik raakte snel overprikkeld door alle gevoelens en de problemen van mijn werknemers. Ik nam het altijd mee naar huis. Met als gevolg dat ik nauwelijks tot rust kwam. Door dit programma te volgen kwam ik tot de ontdekking dat ik me teveel verantwoordelijk voel en dit altijd met me mee draag. Ik heb nu meer de grenzen tussen mij en de ander leren erkennen. Ik heb mijn eigen verantwoordelijkheid en dat van de ander is van de ander. Ik kan dit nu beter scheiden van elkaar. Nu ik dit weet, hoef ik voor mijn gevoel minder hard te werken. Ik voel me namelijk veel lichter zonder de last van anderen op mijn schouders. Ongelooflijk hoe veel meer ontspanning mij dit geeft in mijn leven. Ik gun het iedere hooggevoelige man.
Joey
Lees verder
Ik zat al lange tijd vast in mijn werk. Ook al functioneerde ik goed, het gaf me niet meer de zingeving waar ik naar op zoek ben. Door mijn hooggevoeligheid vond ik het lastig om stappen te maken en om überhaupt helder te krijgen welke baan het beste bij me past. Ik besloot het HSP Man programma te doen, om meer in mijn kracht te komen en dat is gelukt. Ik voelde me namelijk nooit goed genoeg en was altijd bang om afgewezen te worden. Daarom deed ik altijd overdreven mijn best, met oververmoeidheid tot gevolg. Door dit programma is er een soort van basisvertrouwen in mezelf teruggekomen. Ik ben het waard om mijn mooiste leven te leiden. Daarom heb ik na dit programma besloten om me persoonlijk door Sander te laten coachen. Samen gaan we nu op zoek naar wat ik werkelijk belangrijk vind in het leven en waar ik goed in ben. Want een ding is zeker: Ik voel dat ik qua werk een heel andere richting in mag. Het is heel spannend, maar ik voel het vertrouwen dat mijn droom zich vanzelf ontvouwt.
Erik
Lees verder
In eerste instantie dacht ik: Alweer zo'n programma dat mooie resultaten belooft. Ik had in het verleden al veel geprobeerd om krachtiger met mijn hooggevoeligheid om te leren gaan. Iedere keer lukte het maar niet om dit definitief te doorbreken. Ik besloot daarom om me te laten terugbellen door Sander. Allereerst vond ik het heel prettig om met Sander te spreken, want hij neemt echt de tijd en ik voel gewoon dat hij weet waar hij het over heeft, omdat hij vroeger in een zelfde situatie gezeten heeft. Het inspireert me om te horen dat het hem gelukt is om zijn leven zo totaal te veranderen. Aan de ene kant voelde ik best een beetje jaloezie, maar aan de andere kant gaf het me ook een vertrouwen dat het MIJ toch ook zou moeten lukken. Ik besloot dus toch om het online transformatieprogramma aan te schaffen. Dit programma heeft me ongelooflijk veel inzichten gegeven. Mijn conclusie: Het gaat erom dat ik er zelf voor kies om voor 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven op alle vlakken. Dankjewel voor de prachtige kans om dit te ontdekken, Sander! Ik voel de enorme drive om verder te gaan in mijn ontwikkeling en dat wil ik graag bij jou doen. Ik moet mijn spaargeld er wel voor aanspreken, maar ik gun het mezelf om in je 6-maands traject te stappen. Coaching in de duinen, heerlijk én vooral: zin in!
Marcel
Lees verder
Ik ervaarde eigenlijk op alle thema's die Sander behandelt grote uitdagingen. Vooral HSP en Man zijn, maar ook de moeite in de verbinding met een vrouw. Ik was altijd aan het pleasen en nam mijn eigen ruimte niet in. Dit resulteerde in een scheiding. Hierna had ik nog wel wat andere relaties, maar ergens voelde ik de angst om me volledig te geven, omdat ik bang was om mezelf weer te verliezen. Er is gewoon een duidelijke rode draad die teruggaat naar mijn opvoeding. Ik heb mezelf nooit goed genoeg gevoeld en dit is na dit programma grotendeels doorbroken. Ik ben Sander hier enorm dankbaar voor. Ik realiseer me dat dit pas het begin is. Er valt nog zoveel over mezelf te ontdekken. Het heeft me geïnspireerd om verder te gaan in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het voelt alsof ik een beetje verslaafd geraakt ben aan het leren doorgronden van mezelf. Ik ga mijn ontdekkingstocht eerst zelf verder zetten en kom ongetwijfeld nog eens bij je terug, Sander. Wat jij losmaakt in mensen is ongekend!
Vorige
Volgende

Kies dé vorm die het beste bij je past

Basic

197 euro

97 euro

 • 30 levens veranderende lessen
 • Persoonlijk werkboek (PDF)
 • Toegang tot online training t.w.v. 197 euro
 • Praktische oefeningen
 • Rust en richting met HSP

Power

422 euro

297 euro

 • 30 levens veranderende lessen
 • Persoonlijk werkboek (PDF)
 • Toegang tot online training t.w.v. 197 euro
 • Praktische oefeningen
 • Rust, richting en verdieping met HSP
 • 1 transformatiesessies in de natuur (of via Skype) t.w.v. 225 euro

high energy

647 euro

497 euro

 • 30 levens veranderende lessen
 • Persoonlijk werkboek (PDF)
 • Toegang tot online training t.w.v. 197 euro
 • Praktische oefeningen
 • Rust, richting, verdieping en levenstransformatie met HSP
 • 2 transformatiesessies in de natuur (of via Skype) t.w.v. 450 euro