'HSP Man' Online transformatieprogramma - HSP Man

Vrij van stress en overprikkeling als HSP Man

Je herkent het vast:
 • Je wordt door anderen vaak niet begrepen of nóg erger: Je wordt niet serieus genomen;
 • In (liefdes)relaties ervaar je veel uitdaging. Dit uit zich in het moeite hebben met het aangaan van de verbinding of juist de angst om de ander te verliezen. Dit leidt vaak tot het pleasen van de ander ten koste van je eigen verlangens;
 • Je wilt je vrije tijd zo waardevol mogelijk besteden. Toch ervaar je vaak een groepsdruk, overprikkeling bij sociale aangelegenheden en moeite met een overvolle agenda;
 • Je hecht veel waarde aan werkplezier en zingeving. Alleen stress en een doorgeslagen vorm van perfectionisme nemen vaak de overhand.
Jij wilt:
 • De regie terug en volledig leven vanuit je hart, met een duidelijke richting om je dromen na te jagen!

Omarm je hooggevoeligheid en doorbreek oude patronen definitief!

Klaar mee om jezelf klein te houden?

Soms geloof je niet dat het jou is gegund om een gelukkig leven te leiden en vind je het zelfs lastig om na te denken over je dromen en verlangens. Ik herken het, want ook ik had er lange tijd weinig vertrouwen in. Als ik om me heen keek was iedereen altijd blij en gelukkig en ook al had ik ook altijd een vriendelijke glimlach, diep van binnen voelde ik me leeg. Ik was vaak uitgeput na een dag werken en als er een feestje gepland was, zag ik er al tegenop, bang dat het te overweldigend zou worden en ik weer een paar dagen zou moeten bij komen. Ik was altijd druk in mijn hoofd om allerlei scenario’s uit te denken, zodat ik nooit voor verassingen kon komen te staan en misschien herken je ook als ik zeg dat het stemmetje in mijn hoofd nooit stil was. DOODVERMOEIEND!

Lange tijd gaf ik geen gehoor aan mijn diepste verlangens, ik stopte ze weg. Ik dacht: ‘Dit is niet voor mij weggelegd’ en ‘Wie ben ik nu eenmaal’. Ik hield mezelf klein, waardoor ik niet deed wat ik werkelijk te doen had. Ik maakte een B-keuze of nog erger, ik werd passief. Het niet in lijn leven met mijn innerlijke drijfveren en het in de koelkast zetten van mijn talenten, nekte me. 5 jaar geleden liep ik tegen een burn-out aan. Een kantelpunt in mijn leven.
 
Vanaf dat moment ging ik op zoek naar alle mogelijkheden om leiding te nemen over mijn leven. In plaats van te wijzen naar anderen, koos ik ervoor om totale verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik volgende tal van verdiepende opleidingen en trainingen op het gebied van coaching (o.a. NLP), mediumschap, emotioneel lichaamswerk, energetische healing en ademwerk. In de eerste plaats om de diepere lagen in mezelf te doorgronden en in de tweede plaats omdat ik op diep niveau ging voelen dat persoonlijke ontwikkeling en groei altijd al mijn roeping was. Ik liet letterlijk los wie ik gisteren dacht te zijn. Zo ontstond er ruimte om te ontdekken wie ik wél ben, wat mijn innerlijke drijfveren zijn en hoe ik met mijn unieke talenten een mega impact maak en kan bijdragen aan het creëren van een Nieuwe Wereld.

Sander de Zwart | HSP expert | Leiderschap Coach voor mannen

"Ik help je bij het volledig omarmen van je hooggevoeligheid zodat je het beste uit jezelf én uit het leven haalt."

Ben je klaar om uit de overlevingsmodus te stappen en te kiezen voor jouw droomleven?

Ik maakte na 18 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector een carrière switch naar een leven als Leiderschap Coach en Business Trainer. Nu help ik ambitieuze, creatieve en ondernemende mannen met een MISSIE om hun potentieel te ontketenen en het beste uit zichzelf én uit het leven te halen.

Een mens is een sterk wezen en is vaak geneigd om pas hulp te vragen als de ‘pijn’ ondraaglijk geworden is. Dus als ze té ver over hun eigen grenzen zijn gegaan en vastlopen (burn-out, overspannen of depressief). Waarom wachten tot dat moment als er veel leed bespaard kan blijven?

Ik wil je graag uitnodigen voor het maken van de eerste stap: Het volledig om armen van je hooggevoeligheid, zowel de donkere kanten als de kracht. Speciaal voor de hooggevoelige man heb ik het ‘HSP Man’ Online transformatieprogramma in het leven geroepen. Sinds begin 2017 creëerde ik een breed scala aan online trainingen. Dit redde liefdesrelaties, leidde het tot carrière switches en zorgde bovenal bij vele mannen voor het opnieuw ervaren van een basisvertrouwen in het leven. Kortom: Er kwam weer ruimte voor de grootste dromen en diepste verlangens bij deze mannen. Dankzij de input en feedback van jouw voorgangers heb ik het beste van 2,5 jaar HSP Man samengevoegd tot één compleet transformatieprogramma met spiksplinternieuwe video’s en een aantal nieuwe opdrachten.

Dit is wat het je minimaal oplevert wanneer je alle 30 stappen vanuit volledige overgave doorloopt:

 • Je neemt jezelf weer serieus en laat je minder beïnvloeden door de mening van anderen
 • Je ervaart meer liefde en een diepere verbinding in een (liefdes)relatie
 • Grenzen aangeven zonder schuldgevoel, daar draai jij je hand niet meer voor om
 • In je vrije tijd leer je meer te ontspannen en kom je ECHT tot rust
 • Overmatige stress en doorgeslagen perfectionisme is verleden tijd
 • Je leert leiderschap te nemen over je leven en laat de superheld in jezelf ontwaken

De precieze inhoud van de training

 De online training is een zelfstudiepakket bestaat uit een serie van 30  e-mails die je op werkdagen* ontvangt, bestaande uit:

 • Inspirerende video’s en audio’s die jouw helpen bij het vinden van levensgeluk;
 • Waanzinnige opdrachten, die je in staat stellen in contact te komen met jouw werkelijke staat van Zijn;
 • Persoonlijk Werkboek in PDF-formaat met alle 30 opdrachten;
 • Interactief gedeelte om in contact te komen met andere deelnemers.
*De doorlooptijd is 6 weken en is te volgen in een online omgeving. Per week zijn er 5 opdrachten in één keer beschikbaar. 

Reviews

Omwille van de privacy zijn er fictieve namen gebruikt.

Jouw investering

497 euro

 • 30 levens veranderende lessen
 • Persoonlijk werkboek
 • Inspirerende video's
 • Kom in contact met andere deelnemers
 • Transformatie en onvergetelijke impact