'HSP Man' Transformatie Programma - Online programma en coaching

De levens veranderende reis voor iedere HSP Man

Klaar mee om jezelf klein te houden?

"Ik help je bij het volledig omarmen van je hooggevoeligheid zodat je het beste uit jezelf én uit het leven haalt."

Dit is wat het je minimaal oplevert wanneer je alle 30 stappen vanuit volledige overgave doorloopt:

 • Je neemt jezelf weer serieus en laat je minder beïnvloeden door de mening van anderen
 • Je ervaart meer liefde en een diepere verbinding in een (liefdes)relatie
 • Grenzen aangeven zonder schuldgevoel, daar draai jij je hand niet meer voor om
 • In je vrije tijd leer je meer te ontspannen en kom je ECHT tot rust
 • Overmatige stress en doorgeslagen perfectionisme is verleden tijd
 • Je leert leiderschap te nemen over je leven en laat de superheld in jezelf ontwaken

Leuke anekdote: De man op de foto, Marciano, volgde werkelijk het HSP Man Transformatie Programma. Na afloop was hij zó enthousiast dat hij zich nu persoonlijk laat coachen voor nog meer verdieping en verankering.

De precieze inhoud van dit transformatie programma

Dit programma kent 3 varianten en bevat tenminste het zelfstudiepakket dat bestaat uit een serie van 30  e-mails die je op werkdagen* ontvangt, bestaande uit:

 • Inspirerende video’s en audio’s die jouw helpen bij het vinden van levensgeluk;
 • Waanzinnige opdrachten, die je in staat stellen in contact te komen met jouw werkelijke staat van Zijn;
 • Persoonlijk Werkboek in PDF-formaat met alle 30 opdrachten;
 • Interactief gedeelte om in contact te komen met andere deelnemers.
*De doorlooptijd is 6 weken en is te volgen in een online omgeving. Per week zijn er 5 opdrachten in één keer beschikbaar. 

Kies dé vorm die het beste bij je past

Basic

197 euro

97 euro

 • 30 levens veranderende lessen
 • Persoonlijk werkboek (PDF)
 • Toegang tot online training
 • Praktische oefeningen
 • Rust en richting met HSP

Power

322 euro

197 euro

 • 30 levens veranderende lessen
 • Persoonlijk werkboek (PDF)
 • Toegang tot online training
 • Praktische oefeningen
 • Rust, richting en verdieping met HSP
 • 1 transformatiesessie van 1,5 uur in de natuur (of online)

Advanced

547 euro

297 euro

 • 30 levens veranderende lessen
 • Persoonlijk werkboek (PDF)
 • Toegang tot online training
 • Praktische oefeningen
 • Rust, richting, verdieping en levenstransformatie met HSP
 • 1 transformatiesessie van 3 uur in de natuur (of online)

Ervaringen van andere mannen

Omwille van de privacy zijn fictieve namen gebruikt.

Jeroen
Lees verder
Het is onbeschrijfelijk hoe mijn leven in een korte tijd zo'n enorme draai heeft kunnen maken. Nog niet zo lang voordat ik in het programma stapte heb ik ontdekt dat ik HSP ben. Door dit programma te volgen valt er zoveel op zijn plaats. Ten eerste had ik veel problemen in mijn relatie. Er was veel ruzie. Nu weet ik dat ik altijd bang ben geweest om afgewezen te worden en daarom altijd enorm hard aan het 'vechten' was in mijn relatie. Ik kan hier nu volledig in ontspannen, ik ervaar veel meer liefde voor mijn partner dan ooit te voren en ik krijg dat ook van haar terug. Ze heeft nu méér 'man', vindt ze. Geweldig! Dankjewel, Sander, voor deze prachtige kans om een nieuwe draai aan mijn leven te geven.
Dennis
Lees verder
In mijn functie als leidinggevende, kwam ik altijd veel uitdagingen tegen. Ik raakte snel overprikkeld door alle gevoelens en de problemen van mijn werknemers. Ik nam het altijd mee naar huis. Met als gevolg dat ik nauwelijks tot rust kwam. Door dit programma te volgen kwam ik tot de ontdekking dat ik me teveel verantwoordelijk voel en dit altijd met me mee draag. Ik heb nu meer de grenzen tussen mij en de ander leren erkennen. Ik heb mijn eigen verantwoordelijkheid en dat van de ander is van de ander. Ik kan dit nu beter scheiden van elkaar. Nu ik dit weet, hoef ik voor mijn gevoel minder hard te werken. Ik voel me namelijk veel lichter zonder de last van anderen op mijn schouders. Ongelooflijk hoe veel meer ontspanning mij dit geeft in mijn leven. Ik gun het iedere hooggevoelige man.
Joey
Lees verder
Ik zat al lange tijd vast in mijn werk. Ook al functioneerde ik goed, het gaf me niet meer de zingeving waar ik naar op zoek ben. Door mijn hooggevoeligheid vond ik het lastig om stappen te maken en om überhaupt helder te krijgen welke baan het beste bij me past. Ik besloot het HSP Man programma te doen, om meer in mijn kracht te komen en dat is gelukt. Ik voelde me namelijk nooit goed genoeg en was altijd bang om afgewezen te worden. Daarom deed ik altijd overdreven mijn best, met oververmoeidheid tot gevolg. Door dit programma is er een soort van basisvertrouwen in mezelf teruggekomen. Ik ben het waard om mijn mooiste leven te leiden. Daarom heb ik na dit programma besloten om me persoonlijk door Sander te laten coachen. Samen gaan we nu op zoek naar wat ik werkelijk belangrijk vind in het leven en waar ik goed in ben. Want een ding is zeker: Ik voel dat ik qua werk een heel andere richting in mag. Het is heel spannend, maar ik voel het vertrouwen dat mijn droom zich vanzelf ontvouwt.
Erik
Lees verder
In eerste instantie dacht ik: Alweer zo'n programma dat mooie resultaten belooft. Ik had in het verleden al veel geprobeerd om krachtiger met mijn hooggevoeligheid om te leren gaan. Iedere keer lukte het maar niet om dit definitief te doorbreken. Ik besloot daarom om me te laten terugbellen door Sander. Allereerst vond ik het heel prettig om met Sander te spreken, want hij neemt echt de tijd en ik voel gewoon dat hij weet waar hij het over heeft, omdat hij vroeger in een zelfde situatie gezeten heeft. Het inspireert me om te horen dat het hem gelukt is om zijn leven zo totaal te veranderen. Aan de ene kant voelde ik best een beetje jaloezie, maar aan de andere kant gaf het me ook een vertrouwen dat het MIJ toch ook zou moeten lukken. Ik besloot dus toch om het online transformatieprogramma aan te schaffen. Dit programma heeft me ongelooflijk veel inzichten gegeven. Mijn conclusie: Het gaat erom dat ik er zelf voor kies om voor 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven op alle vlakken. Dankjewel voor de prachtige kans om dit te ontdekken, Sander! Ik voel de enorme drive om verder te gaan in mijn ontwikkeling en dat wil ik graag bij jou doen. Ik moet mijn spaargeld er wel voor aanspreken, maar ik gun het mezelf om in je 6-maands traject te stappen. Coaching in de duinen, heerlijk én vooral: zin in!
Marcel
Lees verder
Ik ervaarde eigenlijk op alle thema's die Sander behandelt grote uitdagingen. Vooral HSP en Man zijn, maar ook de moeite in de verbinding met een vrouw. Ik was altijd aan het pleasen en nam mijn eigen ruimte niet in. Dit resulteerde in een scheiding. Hierna had ik nog wel wat andere relaties, maar ergens voelde ik de angst om me volledig te geven, omdat ik bang was om mezelf weer te verliezen. Er is gewoon een duidelijke rode draad die teruggaat naar mijn opvoeding. Ik heb mezelf nooit goed genoeg gevoeld en dit is na dit programma grotendeels doorbroken. Ik ben Sander hier enorm dankbaar voor. Ik realiseer me dat dit pas het begin is. Er valt nog zoveel over mezelf te ontdekken. Het heeft me geïnspireerd om verder te gaan in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het voelt alsof ik een beetje verslaafd geraakt ben aan het leren doorgronden van mezelf. Ik ga mijn ontdekkingstocht eerst zelf verder zetten en kom ongetwijfeld nog eens bij je terug, Sander. Wat jij losmaakt in mensen is ongekend!
Vorige
Volgende