Praktische informatie

  • Gratis account voor online omgeving
  • Gratis te downloaden in mp3-formaat
  • 7 geleidemeditaties/visualisaties:
  1. De Bodyscan
  2.  Sexual Energy Healing
  3. Herken en erken het Ego
  4. Omarm je volledige zijn
  5. Verbinding met je Innerlijk Kind
  6. Ontvang jouw unieke talenten
  7. Verbinding met de Ziel

Gratis – De kracht van meditatie

Mediteren zorgt voor een scherpe en heldere geest. Na mijn burn-out in 2014, maakte ik kennis met het begrip meditatie. Ik merkte dat het me hielp uit mijn hoofd te komen. Ik was nogal vaak aan het malen over het verleden en de toekomst. Meditatie helpt me te verbinden met mijn hart en om echt te durven voelen.

Dagelijks neem ik de tijd om te mediteren, al is het maar 5 minuten. Het helpt me om mijn energieniveau de gehele dag hoog te houden. Zo ben ik meer gefocust op mijn eigen doelen en laat ik me minder leiden door prikkels en negatieve invloeden van buitenaf.

In feite heb je voor meditatie geen begeleiding nodig en kan iedereen dit van nature al. Echter omdat wij in de Westerse wereld zoveel blootstaan aan drukte en hectiek, kan het soms best lastig zijn om je hier af en toe van los te maken. Daarom stel ik een aantal van mijn geleidemeditaties beschikbaar. Hiermee begeleid ik je om je te verbinden met je binnenwereld.

Zie dit als een hulpmiddel om de diepte in te gaan. Uiteindelijk doe je het helemaal zelf.

Ik wens je veel ontspanning en inzichten toe.

Namasté

Sander de Zwart