[HSP Man] Vrij van stress en overprikkeling - HSP Man

[HSP Man] Vrij van stress en overprikkeling

Hooggevoelig zijn als man kan een enorme uitdaging zijn. Vooral omdat er in deze wereld een stereotype beeld wordt geschetst van hoe een man hoort te zijn.

Je herkent het vast:

  • Je wordt vaak door anderen niet begrepen of nóg erger: Je wordt niet serieus genomen;
  • In (liefdes)relaties ervaar je veel uitdagingen. Dit uit zich in het moeite hebben met het aangaan van de verbinding of juist de angst om de ander te verliezen. Dit leidt vaak tot het pleasen van de ander ten koste van je eigen verlangens;
  • Je wilt je vrije tijd zo waardevol mogelijk besteden. Toch ervaar je vaak een groepsdruk, overprikkeling bij sociale aangelegenheden en moeite met een overvolle agenda;
  • Je hecht veel waarde aan werkplezier en zingeving. Alleen stress en een doorgeslagen vorm van perfectionisme nemen vaak de overhand.

Jij wilt:

  • Volledig leven vanuit je hart en een duidelijke richting om je dromen na te jagen!

Krachtig leven als Hooggevoelige man

Mijn hooggevoeligheid is een groot deel van mijn leven een zwakte geweest. Dit leidde tot een negatief zelfbeeld, een gebrek aan zelfvertrouwen, weinig zelfliefde, angst voor afwijzing, perfectionisme en de drang om goedkeuring te krijgen van de mensen om me heen. Hierdoor haalde ik lange tijd niet het beste uit mezelf en uit het leven. Dit maakte dat ik vastliep: burn-out. Een kantelpunt in mijn leven.

Na een jarenlang dienstverband in de financiële sector besloot ik op zoek naar alle mogelijkheden om weer leiding te nemen over mijn leven. In plaats van te wijzen naar anderen, koos ik ervoor om totale verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik volgde verdiepende opleidingen en trainingen op het gebied van coaching (o.a. NLP), mediumschap, emotioneel lichaamswerk, energetische healing en ademwerk en bestudeerde veel materie op het gebied van psychologie en persoonlijke ontwikkeling. In de eerste plaats om de diepere lagen in mezelf te doorgronden en in de tweede plaats omdat ik op diep niveau ging voelen dat persoonlijke ontwikkeling en groei altijd al mijn roeping was: Voor mijzelf én om andere hierin te inspireren en vooruit te helpen.

Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats en ik ontwikkelde mijn eigen methodiek om mensen een krachtige transformatie te laten doormaken middels mijn coaching in de natuur. Deze gaat vooral enorm diep, maar bevat ook de ideale vertaalslag naar het toepassen van opgedane inzichten in de praktijk, zowel voor in het persoonlijke leven als op zakelijk vlak.

Het (h)erkennen van je eigen grenzen

Een mens is een sterk wezen en is vaak geneigd om pas hulp te vragen als de ‘pijn’ ondraaglijk geworden is. Dus als ze té ver over hun eigen grenzen zijn gegaan en vastlopen (burn-out, overspannen of depressief). Waarom wachten tot dat moment als er veel leed bespaard kan blijven?

De HSP Man Transformatiesessie

Ik wil je graag uitnodigen voor het maken van de eerstvolgende stap: Het volledig om armen van je hooggevoeligheid, zowel de donkere kanten als de kracht. Speciaal voor de hooggevoelige man heb ik een unieke coachbeleving ontwikkeld die je leven zal veranderen. Dit redde liefdesrelaties, leidde tot carrière switches en zorgde bovenal bij vele mannen voor het opnieuw ervaren van een basisvertrouwen in het leven. Kortom: Er kwam weer ruimte voor de grootste dromen en diepste verlangens bij deze mannen.

Meer weten? Lees hier dan verder>>

Op een mooi leven, vanuit je ware mannelijke kracht!

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *