Algemene voorwaarden - HSP Man

Algemene voorwaarden

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden die gelden voor aankopen bij HSP Man vastgelegd. Door het afnemen van een dienst of product in de webwinkel geef jij je akkoord in te stemmen met deze algemene voorwaarden. Het is mijn doel om zoveel mogelijk HSP mannen hun hooggevoeligheid te leren herkennen en erkennen, zodat zij in staat zijn hun potentieel ten volste te benutten.

Wettelijke bedenktermijn

Er is een wettelijke bedenktermijn van digitale producten van 14 dagen. In deze 14 dagen is het opzeggen/annuleren van een product zonder opgaaf van reden toegestaan. Na deze wettelijke bedenktermijn is het niet meer mogelijk om tussentijds te stoppen met een product, zonder alsnog het volledig overeengekomen bedrag te voldoen. Uiteraard staat het je vrij om een product of dienst niet actief te gebruiken, maar dit ontslaat je niet van de betalingsverplichtingen.

Betalingstermijn

Producten kunnen rechtstreeks worden afgerekend in de webshop. Kies je voor het handmatig overboeken of ontvang jij een factuur voor de betaling van een product of dienst, dan heb je 7 dagen de tijd de betaling te verrichten. Betaal je niet binnen de gestelde termijn dan ontvang je een herinnering met het verzoek om de betaling alsnog binnen 7 dagen te voldoen. Mocht je ook de herinnering niet betalen wordt je toegang tot een product of dienst (tijdelijk) geblokkeerd en ontvang je een tweede herinnering. Wanneer deze niet betaald wordt binnen de gestelde termijn heb je niet langer toegang tot het product of de dienst.

Toegang tot online omgeving

Er worden geen uitspraken gedaan over hoe lang de programma’s blijven doorlopen en in welke opzet deze worden aangeboden. De kosten van de producten of diensten kunnen in de loop der tijd wijzigen. Mochten er vragen zijn over de producten, diensten en/of voorwaarden? Stuur gerust een e-mail naar sander@hspman.nl.

Algemene voorwaarden versie 17.03.07-1.0